Stappen zetten met sociaal leren

Stappen zetten met sociaal leren

Word jij soms ook moe van alle veranderingen die op je af komen? Voel jij ook de behoefte aan rust, eenvoud en overzicht? Dan ben je niet de enige. Dagelijks ontmoeten wij mensen die puffend proberen het tempo van alle veranderingen bij te houden. Eerlijk gezegd kennen we dat gevoel zelf ook. In een markt die snel verandert, met nieuwe toetreders, alternatieve verdienmodellen, technologische innovaties, nieuwe taken en schaarse budgetten is het lastig om voortdurend scherp te blijven.

Het heeft weinig zin om mopperend aan de zijlijn te gaan staan. Doemdenkers en sombermannen zijn er genoeg. Zij leggen uit wat er niet goed gaat en hoe het beter kan. Bij Louweret hebben we geluk. Onze opdrachtgevers houden ons scherp. En onze business partners inspireren ons nieuwe paden te ontginnen. Samen creƫren we nieuwe en waardevolle oplossingen met onze opdrachtgevers.

Nieuwe kansen benutten vraagt om een andere manier van organiseren en samen werken. Denken in mogelijkheden en de regie nemen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Stel dat je leidinggevende bent. Hoe stimuleer je professionals dan out of the box te denken? Hoe versterk je persoonlijk ondernemerschap in de zorg? Hoe versterk je persoonlijk leiderschap van beleidsambtenaren bij gemeenten? Hoe krijg je mooie plannen van papier?

Louweret is ervan overtuigd dat dit alleen lukt door DOEN. Als je wilt veranderen, moet je stappen zetten. Niet praten over, maar werken aan. In het hier en nu, met elkaar. Elkaar ondersteunen en inspireren. Samen leren. Op het werk. In een veilige en inspirerende omgeving. Binnenkort organiseren wij voor relaties en belangstellenden een INSPIRATIEATELIER waarin zij kunnen ervaren hoe zij deze visie in de praktijk kunnen brengen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *