'In 2019 wilden wij als DUO grootschalig iets doen aan de kennisverbreding in het domein gegevensmanagement. Gekozen werd voor een in-company opleiding. In een korte periode wilden we meer dan 200 medewerkers via een eendaagse opleiding voorzien van voldoende basiskennis. Doel was om één taal te spreken en beter elkaar te vinden in het bedrijf op de diverse expertises.

Makkelijker gezegd dan gedaan.

We kwamen met Wim Stolk in gesprek. Zijn enthousiasme sloeg over op ons, zeker toen hij zich samen met Michiel Louweret opwierp deze uitdaging aan te gaan. In no time lag er een concept inhoud, die in intensieve interactie met een groep specialisten van DUO tot stand kwam. Eén workshop en één pilot was voldoende. Daarna hebben zij, onvermoeid, in een aantal weken 17 groepen begeleid in de zoektocht naar gegevensmanagement bij DUO. Didactisch en inhoudelijk verantwoord werden de groepen, multidisciplinair samengesteld, geconfronteerd met een zoektocht en voorzien van adequate informatieGoede terugkoppelingen zorgden voor een mooie kans voor een follow-up met verdieping.

Stolk en Louweret hebben zich opgesteld als partners van DUO. Integer, enthousiast en gedisciplineerd hebben ze een fantastische “klus” geleverd'.